Generalitat Valenciana: JJ Zaplana: 'Puig no posa en marxa cap infraestructura sanitària i manté als professionals en penoses condicions laborals'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/2/203695_128615/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 20-02-2023
JJ Zaplana: 'Puig no posa en marxa cap infraestructura sanitària i manté als professionals en penoses condicions laborals'

El portaveu de Sanitat del Grup Popular en Les Corts, José Juan Zaplana, ha denunciat hui que "Puig no ha sigut capaç en aquests huit anys de posar en marxa noves infraestructures sanitàries i en alguns casos manté als propis professionals en condicions laborals lamentables".

El diputat del GPP ha visitat, al costat de la candidata del PP a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, les instal·lacions provisionals en barracons del consultori del Vedat, "que ha sigut compromés pel Consell i que no ha fet res en tots aquests anys".

José Juan Zaplana ha afirmat que "vivim amb preocupació el que està ocorrent en l'Atenció Primària, totalment col·lapsada, i veiem la falta de gestió per part d'un Consell en el qual la sanitat pública no està entre les seues prioritats. Acomiadaments de professionals i falta d'execució de noves infraestructures sanitàries en tot el territori de la Comunitat Valenciana són una constant".

Així, ha assegurat que hi ha llocs de la Comunitat Valenciana "amb esperes de fins a 20 dies per a aconseguir una cita amb el metge d'atenció primària, 60 hores d'espera en urgències per a tindre una habitació en planta, falta d'especialista en alguns hospitals i ambulàncies sense metges. Aquests són les dades que marquen la sanitat pública de Puig".

El portaveu de Sanitat ha afirmat que "no hauríem de tindre instal·lacions sanitàries en construccions prefabricades com ocorre a Torrent, ja que tant els nostres professionals sanitaris com els pacients no poden estar en aquestes condicions de precarietat. Necessitem ja un President, com Carlos Mazón, que tinga a la sanitat entre les seues prioritats".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana