Generalitat Valenciana: Zaplana: 'Baldoví hauria de ser més seriós i no anunciar plans quan és còmplice del desastre en la sanitat pública'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/2/203775_128691/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 28-02-2023
Zaplana: 'Baldoví hauria de ser més seriós i no anunciar plans quan és còmplice del desastre en la sanitat pública'

El portaveu de sanitat del GPP, José Juan Zaplana, ha afirmat que “Joan Baldoví hauria de ser més seriós i rigorós i no anunciar a so de bombo i platerets plans per a la sanitat pública valenciana quan és còmplice del desastre de gestió i de la situació de col·lapse en la qual es troba la sanitat”.

Zaplana ha assegurat que “és sorprenent escoltar a Joan Baldovi parlar de la sanitat pública valenciana quan porten 8 anys governant aquesta Comunitat i gestionant les polítiques sanitàries”.

“Han ostentat la secretaria autonòmica i no han fet res. No tenim un pla seriós per a fer front a la Salut Mental ni als greus problemes de l'Atenció Primària, els serveis d'urgències i les interminables llistes d'espera tant per a ser intervinguts quirúrgicament com per a ser visitats per un especialista”, ha declarat

En aquest sentit, ha recordat que “Compromis és al costat de Puig els responsables de l'actual situació de la sanitat valenciana i els greus problemes que estan generant als ciutadans. Ve fer oposició al seu propi Consell”.

El diputat popular ha afirmat que “amb aquests anuncis de Baldoví de hui demostra que no vol ser corresponsables d'aquest desastre, perquè ho són i el que han de fer és deixar-se de tant anuncis i posar-se a treballar d'una vegada. I ens preguntem que si ens han sigut capaços de fer-ho en 8 anys perquè ho van fer en la pròxima legislatura.

Finalment, José Juan Zaplana ha assegurat que “ara alcen la veu per a demanar a Sánchez els 800 milions que ens deu, que ja són 1.000. Benvinguts a les demandes del PPCV durant tota la legislatura. Ho podria haver fet en el Congrés i no l'ha fet, el podrien haver fet en les Corts i no ho han fet. Els únics que reiteradament ho hem demanat hem sigut el PPCV. Reclamar queda molt bé però treballar en favor de la sanitat pública valenciana no ha sigut una prioritat en aquests 8 anys”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana