Generalitat Valenciana: Carlos Mazón inicia negociacions per a govern estable en la Comunitat Valenciana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207700_131369/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/5/207700_131369/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 29-05-2023
Carlos Mazón inicia negociacions per a govern estable en la Comunitat Valenciana

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha presidit la Junta Directiva Autonòmica per analitzar els resultats de les eleccions autonòmiques i municipals i posar en marxa la fulla de ruta per a garantir un govern estable des del diàleg i per a tots els valencians.

Mazón ha anunciat l'inici de la ronda de negociacions amb altres partits polítics a partir del dilluns 5 de juny i ha designat a Juan Francisco Pérez Llorca i als presidents provincials del PPCV com a encarregats de les negociacions, mentre que Miguel Barrachina serà l'interlocutor amb els grups parlamentaris.

L'objectiu de les negociacions és acabar amb el maltractament que la Comunitat Valenciana ha patit sota el govern de Pedro Sánchez i garantir un president que aposte per la financiació, l'aigua i les inversions necessàries per a la regió. Les línies estratègiques de la negociació inclouen els 2.000 punts del programa de govern del Partit Popular.

A més, Barrachina serà el coordinador de la campanya electoral per a les eleccions generals del 23 de juliol, després de la convocatòria extraordinària de Pedro Sánchez. Mazón va afirmar la importància de posar en marxa aquestes negociacions el més aviat possible per a demostrar a Sánchez el descontentament amb la seua acció de govern en la Comunitat Valenciana.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana