Generalitat Valenciana: 'Els socialistes valencians traeixen la Comunitat en donar suport a Sánchez perquè les empreses tornin a Catalunya'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220719_139432/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 11-01-2024
'Els socialistes valencians traeixen la Comunitat en donar suport a Sánchez perquè les empreses tornin a Catalunya'

El síndic del GPP, Miguel Barrachina, ha afirmat que els socialistes valencians han traït els interessos de la Comunitat Valenciana en pactar clandestinament establir que les empreses que lliurement han decidit ser valencianes se les pugui forçar a retornar a Catalunya.

Barrachina critica la debilitat del president Sánchez, al qual acusa de deixar-se marcar l'agenda per Junts, la qual cosa dificulta governar el país en benefici dels ciutadans.

El dirigent popular lamenta que els socialistes valencians han preferit ser partidaris del partit abans que defensors dels interessos valencians, assenyalant la incapacitat de la ministra valenciana Diana Morant de protegir la Comunitat.

Segons Barrachina, el Govern de Sánchez està mercadejant els drets dels valencians per mantenir-se en el poder, la qual cosa considera vergonyós.

El síndic del GPP acusa als socialistes valencians, encapçalats per Morant, Puig i Soler, de donar l'esquena indecentment als interessos de la terra.

Barrachina destaca la defensa que farà el Consell liderat per Carlos Mazón als tribunals davant aquestes accions perjudicials.

Finalment, el síndic del GPP assegura que aquest govern no vol el diàleg i només es sotmet a les condicions dels separatistes, acatant el que diu Puigdemont, i no governa per a la majoria social del país.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana