Generalitat Valenciana: González de Zárate defensa l'aposta pel transport públic del Consell de Mazón davant de crítiques del PSPV


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223174_141072/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 18-02-2024
González de Zárate defensa l'aposta pel transport públic del Consell de Mazón davant de crítiques del PSPV

El portaveu d'Obres Públiques, Joserra González de Zárate, ha afirmat que 'és una llàstima que tenim una oposició, principalment el PSPV que no sap reconéixer que les coses han canviat en aquesta Comunitat i que ara hi ha un Consell que aposta pel transport'. Així s'ha manifestat el diputat popular després de les crítiques llançades pel PSPV i ha assenyalat que 'només demostren que estan en contra del desenvolupament del transport i la mobilitat sostenible'. En aquest sentit, ha assegurat que 'durant els 8 anys del Consell de Puig van mantenir la Comunitat Valenciana en una situació de paràlisi en inversions que van fer que no avançàrem en la construcció i posada en marxa de noves infraestructures'.

González de Zárate ha posat de manifest que 'està sent el Consell de Mazón qui està tornant a posar en marxa aquesta terra i qui està apostant de manera decidida per l'expansió de Metrovalencia per garantir la mobilitat sostenible i el millor transport públic per als ciutadans'. 'Es revertirà aquesta paràlisi en infraestructures, amb el Programa d'Ampliació de la Xarxa de Metrovalencia i en particular perquè la línia 10 siga conclòs, i posar en marxa les noves línies 11 i 12'.

Finalment, el diputat popular ha destacat que 'mentres el PSPV viu ancorat en el passat, aquest Consell mira a les infraestructures que ens donaran el millor futur. Les mentides i les notícies falses no canvien la realitat que el Consell de Mazón té una aposta clara i decidida per posar en marxa noves infraestructures que garanteixin la mobilitat'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana