Generalitat Valenciana: González de Zárate denuncia falta d'inversions i execució a la Comunitat Valenciana per part de Sánchez i Morant


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/225196_142591/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 28-03-2024
González de Zárate denuncia falta d'inversions i execució a la Comunitat Valenciana per part de Sánchez i Morant

El portaveu d'Obres Públiques i Transports del GPP, Joserra González de Zárate, ha denunciat que 'Sánchez i Morant han de donar explicacions de manera immediata a tots els valencians perquè a més de no invertir tampoc executen les actuacions previstes'.

Després de conèixer les dades de baixa execució pressupostària per part del Govern de Sánchez a la Comunitat Valenciana, el diputat popular ha explicat que 'des del PPCV no permetrem que la nostra terra siga la moneda de canvi de Sánchez amb els separatistes. Anem a demanar i reivindicar tot allò que ens correspon. Ja són massa les vegades que ens quedem a la cua'.

Així ha explicat que 'la licitació d'obra pública del Govern de Sánchez està en mínims històrics i ho estarà més després de conèixer que no hi haurà pressupostos per aquest any'.

González de Zárate ha lamentat que 'de nou un altre any més, el Govern de Sánchez deixa de complir amb la Comunitat Valenciana. No hem sentit a Morant ni als socialistes valencians alçar la veu i reivindicar contra el seu cap. Sens dubte estan més preocupats per tapar les seues vergonyes i els seus suposats casos de corrupció que els afecten directament, que per reclamar allò que mereixem els valencians'.

El diputat popular afirma que 'Sánchez a més de castigar a la Comunitat Valenciana negant l'aigua i la financiació, no posa cap interès en posar en marxa les actuacions compromeses'.

Finalment, el portaveu d'Obres Públiques del GPP ha anunciat que 'des del PPCV no renunciarem a les inversions necessàries i rebutgem ser la moneda de canvi de Sánchez amb els seus socis separatistes'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana