l'Alcalatén: Moreno i Fuentes s'alcen amb la victòria a la 34 edició del Ral·li de la Ceràmica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229035_145304/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/6/229035_145304/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/6/229035_145304/3_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 09-06-2024
Moreno i Fuentes s'alcen amb la victòria a la 34 edició del Ral·li de la Ceràmica

Aquest cap de setmana les carreteres de la província de Castelló han tingut com a protagonistes els 60 cotxes participants en la trenta-quarta edició del Rallye de la Ceràmica que organitza el Rallye Club Costa Azahar.

Els dies 7 i 8 de juny s'ha celebrat la 34 edició del Rallye de la Ceràmica, en la qual han participat un total de 60 vehicles. Aquesta prova ha aconseguit, any rere any, consolidar-se com una de les millors del campionat de ral·lis i regularitat de la Comunitat Valenciana, sent puntuable també pel campionat Aragonés, la Copa Levante Pirelli i el Desafiament Kumho tyres.

L'equip format per Carlos Moreno i Diego Fuentes han aconseguit la victòria en la classificació general SCRACH, seguits dels valencians Miguel García i Osel Román i completant el podi la parella formada per Roberto Tolosa i Vicent Salom. En la modalitat de regularitat els guanyadors han sigut Roberto Mora i Javier Gorris en Sport; Darío Muguruza i Leandro Domingo en -55; i José Vicent Martínez i Mari Jose Rodríguez en clàssica.

El cap de setmana es va iniciar el divendres dia 7 a les 20h amb la cerimònia de sortida a la Marina Port Castelló, un enclavament privilegiat al Port de Castelló, en el qual els 60 vehicles van estar exposats en parc tancat junt al mar, i on centenars d'aficionats es van apropar per veure tots els cotxes iniciar aquesta 32ª edició del ral·li que organitza el Rallye Club Costa Azahar.

Ahir dissabte va ser el plat fort, ja que els 60 cotxes participants van recórrer un total de 350 quilòmetres per la província de Castelló, dels quals 116 quilòmetres van ser cronometrats. Aquests van competir en 4 trams cronometrats diferents, pel matí en el bucle Pedrizas - Pantà i Costur - Sant Joan de Moró, i per la tarda en el bucle Cedramán - Ludiente i Árgelita - Llucena, repetint-se tots els trams 2 vegades.

El centre neuràlgic de la jornada del dissabte va ser a l'Alcora, on es va ubicar el parc d'assistència i, posteriorment, a la plaça de l'ajuntament, va estar el parc tancat i es va celebrar la cerimònia d'entrega de trofeus, a la qual van assistir l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir; i representants de les entitats i empreses patrocinadores, com Torrecid i Caixa Rural l'Alcora, i el president de la Federació Valenciana d'Automobilisme.

Cal destacar la participació de diversos equips del Rallye Club Costa Azahar en aquesta prova, un total de 15 vehicles entre SCRACH, regularitat sport, -55 i clàssica.

A més, aquest any, la prova ha augmentat, encara més, la seguretat per garantir que la jornada es desenvolupara sense incidents, tant per als participants, com per al públic, remarcant la importància de situar-se en les zones segures i habilitades.

Ara només cal esperar la 35ª edició del Rallye De la Ceràmica en 2025, per reforçar encara més la importància d'aquesta prova dins del circuit autonòmic i seguir augmentant el nombre de participants, tant del club com de diferents punts de la geografia autonòmica i nacional.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana