l'Alcora: L'Ajuntament incrementa en 5.000 ? l?aportaci a Critas per a recolzar la 'necessria tasca social' que realitza


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2015/6/127812_69828/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | Servicios Sociales | 28-06-2015
L'Ajuntament incrementa en 5.000 ? l?aportaci a Critas per a recolzar la 'necessria tasca social' que realitza

L'Ajuntament de L'Alcora ha signat un conveni de col?laboraci amb Critas l'Alcora per a recolzar la "necessria labor social" que realitza. A travs d'aquest conveni, ratificat per l'alcalde de l'Alcora, Vctor Garcia, i el president de Critas l'Alcora, Emilio Nebot, l'Ajuntament aporta a l'entitat una quantia de 18.000 ?, la qual cosa suposa un increment de 5.000 ? respecte al conveni de l'any anterior.

Garcia manifesta que "s necessari posar el focus en les persones, especialment, en les que pitjor ho estan passant?, i en aquest sentit destaca que ?Critas est realitzant una gran tasca, atenent moltes persones en risc d'exclusi i ajudat a alleujar la situaci econmica de moltes famlies del municipi".

A ms de la firma del nou conveni, la reuni tamb ha servit per a presentar per part de Critas l'Alcora la memria de l'any 2014. De l'informe, es desprn que ha crescut el percentatge de famlies i persones de nacionalitat espanyola que sn ateses. Concretament, s'han ats a 144 famlies, 81 de les quals sn de nacionalitat espanyola.

Entre els serveis que Critas l'Alcora du a terme, es troba el d'acollida, entrega de lots d'aliments, distribuci de roba, subministrament de mobles i tils diversos per a cases amb ms necessitat, orientaci i acompanyament, entre altres.

A ms, cal destacar que tamb atenen a necessitats "urgentes i insalvables" de pagaments parcials de factures d'aigua, llum, lloguer, etc. quan hi ha perill imminent d'embargament, desnonament...

Altres de les dades que resumixen el volum i importncia de l'ajuda que s'est dispensant a nivell alimentari s que, cada setmana, es repartixen en total 900 kg de menjar, 600 litres de llet, entre 70 i 80 lots d'aliments.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana