l'Alcora: L'Alcora registra ms de 2.200 inscripcions per al sopar de pa i porta de les Festes del Crist


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187789_114593/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 14-08-2019
L'Alcora registra ms de 2.200 inscripcions per al sopar de pa i porta de les Festes del Crist

Se celebrar el dilluns 19 d'agost a la campa de camions i comptar amb l'actuaci de El Pulpo. Tamb hi haur discombil festa de l'escuma i inflables per als ms menuts.
L'Ajuntament de l'Alcora ha tancat hui el termini per a inscriure's en un dels actes ms populars de les Festes del Crist, el sopar de pa i porta. Ms de 2.200 persones s'han apuntat per participar en l'acte, que se celebrar el prxim dilluns 19 d'agost.
Un dels canvis introduts en les Festes del Crist 2019 s precisament el canvi d'ubicaci d'aquest esdeveniment, que s'ha traslladat de la Pista Jard a la campa de camions per motius de seguretat. Aix ho ha explicat la regidora de Festes, Vanessa Priz, qui ha destacat que era necessari canviar de lloc, ja que en els ltims anys havia augmentat molt la participaci i l'espai de la Pista Jard s'havia quedat insuficient per a acollir aquest esdeveniment.
Priz ha recordat que desprs d'estudiar diferents ubicacions conjuntament amb els tcnics municipals, s'ha optat per la campa de camions per ser l'nic que compleix amb els requisits necessaris. Sobre aquest tema, la responsable de festes ha manifestat que, des que es va prendre la decisi, l'Ajuntament ha treballat en el condicionament de l'espai. Desprs del sopar, tindr lloc l'actuaci del showman radiofnic El Pulpo. Tamb hi haur discombil, festa de l'escuma i inflables per als ms menuts.
La regidora ha mostrat la seua satisfacci perqu el canvi d'ubicaci no haja afectat la participaci, valorant aix molt positivament el nombre d'inscripcions registrades. I no noms en aquest acte, tamb en altres esdeveniments destacats com sn el concurs de paelles, el sopar del ball de gala o el concurs de disfresses. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana