l'Alcora: L'Alcora ultima el projecte de remodelaci del carrer Enrique Grangel Girona


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188453_115152/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2019/9/188453_115152/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 10-09-2019
L'Alcora ultima el projecte de remodelaci del carrer Enrique Grangel Girona

L'Ajuntament de l'Alcora est ultimant el projecte de remodelaci del carrer Enrique Grangel Girona, una actuaci molt demandada pels vens del municipi.
Es tracta d'una de les primeres provisions d'alcaldia que Samuel Falomir va ordenar a l'inici de legislatura, amb l'objectiu que les obres puguen donar comenament en 2020.

L'objectiu d'aquesta actuaci s millorar l'accessibilitat i la seguretat dels vens i venes amb l'eixamplament de les voreres, que ser possible fent el vial de direcci nica, ha destacat Falomir.

El primer edil ha explicat que, en l'actualitat, les voreres sn molt estretes i a penes hi ha espai perqu es creuen dos vehicles. D'aquesta manera, tant vianants com conductors, veuran millorades notablement les condicions de circulaci per aquest transitat carrer de l'Alcora.

Prximes obres

D'altra banda, Falomir ha recordat que aquest mes de setembre comenaran les obres de millora dels carrers Cordeta, Travessia Sant Cristfol i el final del carrer Sant Cristfol, vial que ja es va urbanitzar lany 2016, en una primera fase.

El projecte ascendeix a 110.000 i est finanat per la Diputaci de Castell, a travs del Pla 135.

Seguint la mateixa lnia que s'ha dut a terme en els ltims anys al casc antic de la localitat, es procedir a la urbanitzaci dels vials, dotant-los d'una nova pavimentaci i renovant els seus serveis.

Les obres s'iniciaran amb la demolici de tota la zona d'actuaci, en primer lloc, del paviment de la calada, i, en segon lloc, de les voreres i les vorades. D'aquesta manera, es pretn no interrompre el pas als residents de la zona d'actuaci.
A continuaci, es procedir a l'obertura de caixa per al paviment. En aquesta excavaci com en la de les rases que albergaran els serveis, les excavacions s'executaran amb mitjans mecnics i ajuda manual.

El segent pas ser l'obertura de rases per als diferents serveis: xarxa de sanejament, xarxa de pluvials i xarxa de provement d'aigua potable. Una vegada executats tots els serveis es procedir al recrescut i anivellament de les tapes d'arquetes i pous de registre existents fins a la cota del nou paviment.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana