l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora prepara els pressupostos participatius 2020


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188655_115311/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2019/9/188655_115311/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 17-09-2019
L'Ajuntament de l'Alcora prepara els pressupostos participatius 2020

L'Ajuntament de l'Alcora est treballant en l'elaboraci dels pressupostos participatius de 2020.

L'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Participaci Ciutadana, Manu Rubio, han explicat que s'est preparant el procediment per a la posada en marxa de la iniciativa.

Segons han avanat, el Govern local proposar 5 projectes recollits en el seu programa electoral i els vens decidiran quin s'executar en el prxim exercici. Aquestes actuacions sn: ampliaci del Casal Jove, extensi del Pla d'Accessibilitat, rehabilitaci de la Torre del Reps, nova zona verda al carrer Corts Valencianes, renovaci de les escales del carrer Azulejera. A ms, s'inclour un apartat en el qual els vens podran indicar altres propostes.

Es destinar al voltant de 200.000 dels comptes municipals de 2020 a aquest procs participatiu, tal com han indicat.

Falomir i Rubio han avanat tamb que s'habilitar una urna a l'Ajuntament perqu els ciutadans puguen presentar els models d'instncies que s'estan preparant per a la iniciativa i tamb es podr votar a travs de la pgina web municipal (www.lalcora.es).
Una altra de les accions previstes s la realitzaci de campanyes de divulgaci de la iniciativa en diferents punts concorreguts de la localitat, entre ells, el mercat dels dimecres.

Es tracta d'un important instrument de participaci directa de la ciutadania als pressupostos municipals, per la qual cosa esperem que tinga una bona acceptaci, han destacat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana