l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora obri les portes a la ciutadania els dijous a la vesprada


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190468_116857/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 12-11-2019
L'Ajuntament de l'Alcora obri les portes a la ciutadania els dijous a la vesprada

L'alcalde i els regidors de l'equip de govern rebran des d'aquesta setmana als vens i venes de 18 a 20 hores, i a partir de 2020, tamb es podran realitzar trmits administratius.

A partir d'aquesta setmana, a ms de tots els matins, els regidors de l'equip de govern atendran tamb la ciutadania els dijous a la vesprada, en horari de 18 a 20 hores.

Es tracta d'una iniciativa amb la qual volem obrir una nova via de contacte directe i prxim amb els vens i venes. L'alcalde, Samuel Falomir, ha assenyalat, a ms, la importncia de facilitar que els ciutadans que treballen al mat puguen tamb aprofitar aquest dia per a dialogar i exposar els seus dubtes, opinions, queixes, suggeriments, etc. directament als representants municipals.

Falomir ha avanat que, a ms de l'atenci per part de l'equip de govern, a partir del prxim any 2020 els ciutadans podran tamb realitzar gestions administratives a l'Ajuntament els dijous a la vesprada, en horari de 17 a 20 hores. En aquest cas, l'alcalde tamb destaca la convenincia d'oferir aquest servei davant la impossibilitat de molts vens de vindre a realitzar certs trmits al mat, en coincidir amb el seu horari laboral. Amb aquesta iniciativa sumem una nova eina de proximitat amb la ciutadania. A ms de totes les reunions que els integrants del govern mantenen diriament, cal esmentar tamb l'atenci que es dna als vens a travs d'iniciatives com 'despatx al carrer', amb la qual l'alcalde trau el seu despatx al carrer tots els dijous al mat.

El primer edil alcor ha ressaltat que el govern local es caracteritza per ser prxim, resolutiu i transparent. I s que noms atenent, dialogant i escoltant als ciutadans es poden donar solucions efectives a les vertaderes necessitats i demandes de la poblaci:

El dia de les eleccions municipals vaig assegurar que la majoria absoluta no anava a canviar la nostra manera de ser, entendre i fer poltica, i aix est sent, ha concls.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana