l'Alcora: L'Ajuntament es marca com a objectiu tindre en 2020 els terrenys per a construir la nova Escola de Msica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190553_116938/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 14-11-2019
L'Ajuntament es marca com a objectiu tindre en 2020 els terrenys per a construir la nova Escola de Msica

Falomir: Ja estem treballant per a poder fer realitat aquesta important meta
L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha transms a la direcci de l'Agrupaci Musical l'Alcalatn i als portaveus dels grups poltics municipals la voluntat del Govern local d'adquirir en 2020 els terrenys en els quals es construir la nova Escola de Msica.
Estem ja treballant amb la vista posada en eixa important meta: que l'any que ve l'Ajuntament puga disposar del solar, i d'aquesta manera, poder avanar en el projecte perqu la nova Escola de Msica siga una realitat en la major brevetat possible, ha puntualitzat.
Sobre la ubicaci, el primer edil ha explicat que s'estan estudiant diverses opcions amb el propsit d'adquirir el terreny que reunisca les millors condicions per a albergar aquesta infraestructura.
A ms, la intenci s preveure tamb que en un futur es poguera construir tamb un auditori municipal aquest enclavament, ha manifestat Falomir.
La nova Escola de Msica donar resposta a una vella demanda de la banda de msica. I s que, tal com apunta l'alcalde l'espai en el qual se situa actualment ha quedat insuficient en relaci al nombre d'alumnes i l'activitat que es desenvolupa.
Falomir ha recordat que en la passada legislatura es van dur a terme diferents actuacions urgents de millora a la Casa de la Msica, com l'habilitaci de noves aules projecte que va ser possible en facilitar a la banda de msica un espai a l'Ajuntament per assajar. Aix i tot, la soluci definitiva passa per construir unes infraestructures noves, ha destacat.
A ms de per la seua rellevncia social i cultural, l'Agrupaci Musical l'Alcalatn destaca pel seu gran valor educatiu. Sens dubte, l'Escola de Msica Vicente Serrano Gil s tot un referent a nivell comarcal i provincial. Sobre aquest tema, Falomir ha incidit en la importncia que la nostra banda de msica, un dels principals actius culturals de l'Alcora, compte amb unes installacions que estiguen a l'altura.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana