l'Alcora: Falomir posa en valor les importants millores en accessibilitat escomeses a l'Alcora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190778_117149/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2019/11/190778_117149/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 21-11-2019
Falomir posa en valor les importants millores en accessibilitat escomeses a l'Alcora

Fer de l'Alcora un municipi ms amable, igualitari i accessible s un dels objectius prioritaris del govern que encapala Samuel Falomir. En els ltims anys, s'han dut a terme nombroses i importants actuacions en la localitat en pro de facilitar la vida i el dia a dia dels vens.

En aquests moments, l'Ajuntament est executant, entre altres treballs, una rampa al carrer Santo Toms de Aquino que dna accs a l'aula de 2 a 3 anys del CEIP Grangel Mascars, un projecte de renovaci urbana als carrers Cordeta i Travessia Sant Cristfol i la millora de voreres als carrers Doctor Federico Michavila Pas i Cam Nord.

A ms, recentment s'han arreglat les voreres del carrer Bassa i s'ha aplicat un producte antilliscant, per a tal d'evitar caigudes, en diversos punts del municipi com sn el carrers Professor Eduard Soler i Estruch, Corts Valencianes i Vinyals, entre altres.

Amb aquesta mena d'actuacions s'est millorant considerablement la seguretat i mobilitat urbana, contribuint a l'eliminaci de barreres arquitectniques han destacat l'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d'Urbanisme, Julin Tena, en la visita que han realitzat aquest mat a les obres en marxa.

Falomir i Tena han explicat que, en els ltims anys, s'han adequat ms de 50 passos de vianants, mitjanant el rebaix de voreres i la seua adequaci a la normativa, en projectes executats en diferents zones del municipi: carrer Carretera de Ribesalbes, Pas Valenci, als voltants del centre de salut, etc.

Aix mateix, han assenyalat com un dels projectes ms importants de l'ltima dcada el de remodelaci dels carrers Sant Francesc i Arzobispo Gasch i les places de l'Ajuntament i del Convent, que es va executar durant la passada legislatura. Una actuaci que ha servit per millorar notablement les condicions de circulaci, l'accessibilitat i mobilitat dels vens i venes per aquests transitats carrers i places de l'Alcora.

Els responsables municipals han recordat tamb el projecte de remodelaci de la plaa Espanya, amb el qual l'Ajuntament va aconseguir el segon premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible (SEMS) de la Comunitat Valenciana 2019.
Sn alguns exemples que posen de manifest l'aposta decidida del consistori per un municipi sense barreres, on poder transitar amb major facilitat. Un municipi que tamb avana en matria d'igualtat, centrant l'atenci en aquelles persones amb problemes de mobilitat. Un municipi, en definitiva, amb un desenvolupament urb que posa en primer pla a les persones i on millorar l'espai pblic urb com a lloc de la collectivitat cobra protagonisme, en benefici de tota la ciutadania.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana