l'Alcora: L'Ajuntament organitza visites guiades gratutes per a descobrir el patrimoni de l'Alcora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193272_119325/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 11-02-2020
L'Ajuntament organitza visites guiades gratutes per a descobrir el patrimoni de l'Alcora

Es duran a terme els dies 22 i 23 de febrer. Amb aquesta iniciativa volem mostrar i difondre el nostre ric patrimoni

L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Cultura, Patrimoni i Turisme, Ana Huguet, han presentat hui el programa de visites urbanes guiades pel patrimoni de l'Alcora, que es dur a terme els dies 22 i 23 de febrer.
Huguet ha explicat que des de l'Ajuntament ens hem proposat mostrar i difondre el ric patrimoni de la nostra localitat. Un patrimoni que moltes vegades no s prou conegut pels vens i venes.
La regidora ha apuntat que, a ms, la iniciativa persegueix promoure una trobada social al voltant de la cultura i la histria. L'itinerari ens portar per espais emblemtics de gran inters, ens acostar al nostre patrimoni cultural i industrial, ens submergir en la nostra cermica, ens permetr viatjar a temps passats i seguir la petjada del Comte d'Aranda..., ha indicat.
L'activitat es realitzar en quatre grups, dos el dissabte, un a les 11 i un altre a les 16 hores, i dos el diumenge, en el mateix horari. Per a participar cal apuntar-se a travs del telfon 964033099 (Oficina de Turisme).
Paga la pena visitar l'Alcora, passejar pels seus carrers i contemplar els seus monuments. A ms de l'important sector industrial, la nostra localitat compta amb nombrosos atractius: racons urbans plens d'histria, ermites, monuments i llocs d'inters histric disseminats pel seu terme municipal, paratges on gaudir de la naturalesa, festivitats i celebracions genunes, de profund calat popular, ha destacat Huguet.
La responsable municipal de Cultura ha recordat, per a finalitzar, que una bona manera de descobrir l'Alcora s la realitzaci de les diferents rutes senyalitzades.
La ruta de la cermica, la ruta del patrimoni, la ruta de les ermites, la ruta dels murals cermics, la ruta natural del patrimoni industrial, la ruta del patrimoni industrial cermic, un passeig al voltant de l'Alcora...sn algunes d'elles.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana