l'Alcora: La Generalitat autoritza la zona d'acampada del paratge de Sant Vicent


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193339_119364/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 13-02-2020
La Generalitat autoritza la zona d'acampada del paratge de Sant Vicent

Falomir ha destacat la importncia de recuperar aquest servei perqu vens i visitants puguen gaudir de la naturalesa en un entorn privilegiat com s el paratge de Sant Vicent
La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergncia Climtica i Transici Ecolgica ha rems a l'Ajuntament la resoluci per la qual s'autoritza la zona d'acampada situada en el paratge de Sant Vicent.
L'alcalde, Samuel Falomir, ha celebrat la notcia i ha recordat que, durant el passat estiu, es van dur a terme les actuacions necessries per tal de poder obtindre aquest perms.
Concretament, els treballs van consistir en la neteja i creaci, al voltant de la zona d'acampada, d'una rea tallafocs, entre altres accions incloses en el Pla de Prevenci d'Incendis Forestals redactat per l'Ajuntament.
Falomir ha destacat la importncia de recuperar aquest servei perqu vens i visitants puguen gaudir de la naturalesa en un entorn privilegiat com s el paratge de Sant Vicent, principal pulm verd de l'Alcora.
La capacitat mxima d'acampada en la zona s de 60 persones. El perms per a acampar ha de sollicitar-se a l'Ajuntament de l'Alcora, com a responsable de la zona d'acampada i del Pla d'Actuacions davant Emergncies.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana