l'Alcora: L'Alcora finalitza la remodelaci dels carrers Cordeta i Travessia Sant Cristfol


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193523_119524/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 18-02-2020
L'Alcora finalitza la remodelaci dels carrers Cordeta i Travessia Sant Cristfol

L'Ajuntament de l'Alcora ha finalitzat les obres de renovaci dels carrers Cordeta, Travessia Sant Cristfol i el final del carrer Sant Cristfol, vial que ja es va urbanitzar en 2016 en una primera fase.

El projecte, finanat per la Diputaci de Castell a travs del Pla 135, ha suposat una inversi de 110.000 , aproximadament.

L'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d'Urbanisme, Julin Tena, han destacat la transformaci que han experimentat aquests vials desprs de les obres escomeses. S'ha aconseguit una millora substancial molt necessria, han explicat.
Seguint la mateixa lnia que s'ha dut a terme en els ltims anys al casc antic de la localitat, s'ha realitzat la urbanitzaci dels vials, dotant-los d'una nova pavimentaci i s'han renovat els seus serveis.

Les obres es van iniciar amb la demolici de tota la zona d'actuaci, del paviment de la calada en primer lloc, i, en segon lloc, de les voreres i les vorades. A continuaci, es va procedir a l'obertura de caixa per al paviment.

El segent pas va ser l'obertura de rases per als diferents serveis: xarxa de sanejament, xarxa de pluvials i xarxa de provement d'aigua potable. Una vegada executats tots els serveis, es va procedir al recrescut i anivellament de les tapes d'arquetes i pous de registre existents fins a la cota del nou paviment.

La solera de formig serveix de base per al paviment de la calada i voreres. En tractar-se de carrers tan estrets, es va decidir realitzar una pavimentaci compatible amb la coexistncia de trnsits -vianants i vehicles a motor- deixant les voreres i la calada al mateix nivell i emprant diferents materials en la pavimentaci per a obtindre zones diferenciades. Aquest tipus de pavimentaci dna continutat a l'empleada anteriorment en l'inici del carrer Sant Cristfol ja renovat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana