l'Alcora: L'Ajuntament insta a la Generalitat a licitar el nou projecte de transport entre l'Alcora i Castell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193800_119768/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 26-02-2020
L'Ajuntament insta a la Generalitat a licitar el nou projecte de transport entre l'Alcora i Castell

Falomir: La posada en marxa del nou pla suposar una important millora en la connexi amb Castell en augmentar el nombre d'expedicions de la lnia d'autobusos, amb un creixement de l'oferta del 57%

L'Ajuntament de l'Alcora instar a la Generalitat Valenciana a traure a licitaci el nou projecte de servei pblic de transport de viatgers per carretera entre l'Alcora i Castell. Aix es va aprovar per unanimitat en el Ple municipal celebrat aquesta setmana.

Samuel Falomir, alcalde de la localitat, ha recordat que l'administraci autonmica va anunciar fa quasi un any l'aprovaci del projecte, desprs d'haver incorporat les millores que es van considerar oportunes en el procs de participaci pblica en el qual van presentar propostes ajuntaments, entitats i sindicats.

La posada en marxa d'aquest nou pla suposar una substancial millora en la mobilitat i la connexi entre l'Alcora i Castell, en augmentar el nombre d'expedicions amb autobs, amb un creixement de l'oferta del 57%, ha destacat el primer edil, per aix desprs de la seua aprovaci al mar de 2019, urgeix que es traga a licitaci perqu puga entrar en funcionament com ms prompte millor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana