l'Alcora: L'Ajuntament suspendr el cobrament de les taxes per terrasses durant tot l'any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194943_120687/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 03-04-2020
L'Ajuntament suspendr el cobrament de les taxes per terrasses durant tot l'any

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat l'adopci d'un primer conjunt de mesures destinades a reduir l'impacte negatiu que la crisi del Covid-19 est generant en l'economia local.

Aquestes primeres mesures tributries es dirigeixen de manera particular als establiments que tenen autoritzat l'aprofitament especial de domini pblic amb terrasses, aix com les persones que ostenten autoritzaci de lloc en el mercat municipal.

D'aquesta manera, l'Ajuntament, a travs de resoluci d'alcaldia, ha adoptat realitzar la devoluci de les taxes per ocupaci de via pblica sollicitades per als dies de Setmana Santa. Aix mateix, es dur a terme la devoluci de la part proporcional de les taxes satisfetes pel temps en qu no puguen prestar-se els serveis a conseqncia de l'estat d'alarma (tancament de terrasses, mercat municipal) i se suspendr l'emissi de rebuts i cobraments domiciliats fins a la reobertura d'aquests serveis.

Per a complementar aquestes mesures, Falomir ha avanat que l'Ajuntament suspendr el pagament de les taxes a terrasses durant tot el que queda d'any noms hauran de sollicitar la corresponent autoritzaci i durant el prxim trimestre (abril, maig i juny) els llocs del mercat municipal tamb estaran exempts del pagament de les taxes per ocupaci de la via pblica.

s una iniciativa que estem treballant conjuntament el govern municipal i tots els grups poltics del consistori, ha manifestat l'alcalde, que tamb ha recordat que una altra iniciativa ja posada en marxa s l'agilitaci del pagament de factures als provedors de serveis, obres o subministraments realitzats per a l'Ajuntament, la gran majoria de les factures corresponen a provedors locals, ha puntualitzat.

A ms, el primer edil alcor ha ressaltat que l'Ajuntament prepara un conjunt d'actuacions destinades a impulsar la dinamitzaci de l'Alcora, que es duran a terme quan s'alce l'estat d'alarma amb l'objectiu de poder reactivar l'economia local com ms prompte millor amb mesures de despesa pblica eficients per a ajudar a sectors econmics com el comer i l'hostaleria, entre altres.

Sn moments en els quals cal treballar de manera conjunta i coordinada pel b del nostre poble ha manifestat Falomir, destacant i posant en valor la uni, el treball i les aportacions de tots els grups poltics en aquesta situaci tan difcil que estem travessant.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana