l'Alcora: La Junta de Portaveus de l'Alcora acorda destinar 750.000 a mesures per a palliar la crisi del covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195152_120926/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | Economa | 22-04-2020
La Junta de Portaveus de l'Alcora acorda destinar 750.000  a mesures per a palliar la crisi del covid-19

Els tres grups poltics amb representaci a l'Ajuntament (PSOE, PP i Ms l'Alcora) han acordat en Junta de Portaveus, celebrada hui per videoconferncia, destinar 750.000 del romanent a mesures per a fer front a la situaci provocada per la pandmia del coronavirus.

Segons han explicat, es posaran en marxa diferents lnies d'actuaci: ajudes directes a autnoms, ajudes socials, recursos econmics per a revitalitzar l'economia local a travs de xicotetes obres i ajudes per a reformes en habitatges, entre altres.

En paraules de l'alcalde, Samuel Falomir: La finalitat d'aquestes mesures, que es concretaran en els prxims dies, s contribuir a mobilitzar l'economia local i afavorir a aquells que pitjor ho estan passant per aquesta crisi sanitria i social que estem travessant.

Tamb es destinar part d'aquest pressupost a la compra de material sanitari per a previndre el contagi del covid-19, tal com ha indicat el primer edil.

Els portaveus continuaran en contacte durant aquesta setmana per tal davanar en la planificaci i desenvolupament de les iniciatives perqu es puguen aprovar tan prompte com siga possible.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana