l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora repartir 11.700 mascaretes a tota la poblaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195242_121003/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 28-04-2020
L'Ajuntament de l'Alcora repartir 11.700 mascaretes  a tota la poblaci

L'Ajuntament de l'Alcora repartir la setmana que ve mascaretes de protecci per fer front al coronavirus a tota la poblaci.

Com expliquen l'alcalde, Samuel Falomir, i les regidores Ana Huguet i Vanessa Periz, s'han adquirit 10.500 mascaretes homologades FFP2, que es distribuiran en cadascuna de les bsties, dues per habitatge.

Aix mateix, el consistori ha adquirit 1.200 mascaretes especials per a xiquets de 3 a 14 anys. El repartiment de les mateixes es dur a terme de manera presencial el dimecres de la setmana que ve, dia 6 de maig.

S'habilitaran diferents espais municipals on els pares podran recollir les mscares. Al llarg de la setmana informarem de tots els detalls, han indicat els responsables municipals.

Amb aquesta mesura volem facilitar als vens i venes de l'Alcora l'adquisici d'aquesta mesura de protecci, que ha d'usar-se de manera complementria a la resta de mesures de prevenci establides, han manifestat.

Falomir, Huguet i Periz han volgut tamb posar en valor el comportament exemplar de la immensa majoria dalcorins i alcorines, destacant la seua contribuci i seguiment de les mesures perqu puguem tornar a la normalitat com ms prompte millor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana