l'Alcora: 82 persones es beneficien de servei d'assessorament a autnoms i empreses impulsat pel Pacte Territorial per l's dels Municipis Cermics durant el Covid-19


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 07-05-2020
 

El Pacte Territorial per l's dels Municipis Cermics i la seua rea d'Influncia de la Provncia de Castell ha celebrat el Consell Rector, sessi que s'ha realitzat a travs de videoconferncia seguint amb les restriccions per l'Estat d'Alarma i que ha aprovat l'informe del Pla d'Acci que engloba les actuacions dutes a terme des de l'ltim consell del mes de mar.

s aquest sentit, destaca l'xit del servei d'assessorament a autnoms i empreses sobre la gesti de la situaci de crisi sanitria ocasionada pel *Covid-19, a travs del qual s'han ats de manera telemtica a un total de 82 empreses de diferents municipis consorciats.

Aix mateix, s'han elaborat 4 guies amb l'objectiu de facilitar als autnoms i pimes l'accs a la informaci derivada de les diferents ajudes i subvencions a nivell estatal, autonmic i local.

En la mateixa lnia, s'est treballant en la creaci de diversos tutorials sobre la generaci del certificat digital i la descrrega i s del programa *AutoFirma que facilitaran a l'autnom la sollicitud de subvencions i respondran a les principals demandes dels usuaris de manera senzilla.

Aquest informe tamb es refereix als cursos de *Photoshop aplicat a la cermica *Inkjet, la primera edici de la qual va concloure amb 6 inserits en el mercat laboral. A ms, la segona edici d'aquesta formaci s'est desenvolupant en l'actualitat a travs d'una plataforma telemtica i ja estan disponibles les sollicituds d'inscripci per a la tercera edici, que es realitzar a Onda.
La sessi ha estat presidida per l'alcalde de L'Alcora, Samuel *Falomir, s'ha celebrat de manera virtual i ha comptat amb la presncia dels representants dels diferents municipis consorciats, sindicats i patronal que integren aquest rgan.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana