l'Alcora: Caixa Rural l'Alcora dna exemple i signa un prstec de 1,1 milions d'euros sense interessosamb l'Ajuntament


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195445_121179/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/5/195445_121179/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | Economa | 12-05-2020
Caixa Rural l'Alcora dna exemple i signa un prstec de 1,1 milions d'euros sense interessosamb l'Ajuntament

L'alcalde ha agrat a l'entitat bancria i el seu Consell Rector les condicions tan favorables oferides, fet amb el qual torna a demostrar el seu ferm comproms amb tots els alcorins i alcorines

L'Ajuntament ha subscrit amb la Caixa Rural l'Alcora un prstec d'1.100.000 euros, sense interessos i amb un termini de venciment de 7 mesos, que li permetr fer front a l'impacte econmic i social generat pel covid-19.

En l'acte de la signatura han estat presents l'alcalde, Samuel Falomir, el regidor d'Hisenda, Robert Tena, el president del Consell Rector de la Caixa Rural l'Alcora, Jos Luis Esteban, i el director d'aquesta, Juan Manuel Nogueroles.
Falomir ha agrat i posat en valor les condicions tan favorables, sense interessos ni comissions, oferides per l'entitat bancria al consistori en la concessi del prstec.

En paraules del primer edil: En els moments difcils s quan es demostra amb fets qui rema a favor i est al costat del poble, i en aquesta crisi sanitria, econmica i social que estem travessant, la Caixa Rural ha tornat a posar de manifest el seu ferm comproms i total implicaci amb els alcorins i alcorines.

A causa del covid-19, l'Ajuntament ha retardat el calendari fiscal amb la finalitat de demorar, el mxim possible, el pagament de tributs per part dels vens i venes.

D'aquesta manera, necessitvem traure una plissa de crdit per tal de continuar fent front al pagament de provedors i posar en marxa mesures per a lluitar contra els efectes del coronavirus al nostre municipi, entre elles, una lnia d'ajudes directes a autnoms, ha destacat l'alcalde, qui ha indicat que el prstec es retornar dins d'aquest exercici de 2020.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana