l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora reparteix ms de 12.000 mascaretes entre els vens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195478_121208/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 14-05-2020
L'Ajuntament de l'Alcora reparteix ms de 12.000 mascaretes entre els vens

L'Ajuntament de l'Alcora ha invertit al voltant de 30.000 euros en l'adquisici de ms de 12.000 mascaretes per a tota la poblaci.
La setmana passada es va dur a terme el repartiment presencial de mascaretes infantils per als xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys de la localitat. Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, es van establir franges horries per cursos escolars i es van habilitar cinc edificis municipals -consistori, local de Bancaixa, noves dependncies municipals, casa de la msica i local de l'associaci de jubilats i pensionistes Comte d'Aranda- en els quals els regidors de l'equip de govern i treballadors municipals van fer lliurament de les mascaretes.
Tamb la setmana passada, el diumenge, l'Ajuntament i l'Associaci de Comer i Serveis de l'Alcora (*ACOSAL) van repartir kits d'higiene i protecci, compostos per mscares, guants i gel desinfectant, a tot el comer local.
D'altra banda, aquesta setmana s'ha dut a terme el repartiment per correu de mscares per a adults, depositant en les bsties dues per habitatge. I per a aquelles famlies en les quals conviuen ms de dues persones adultes, l'Ajuntament va habilitar un dia perqu els vens que s'havien quedat sense mscara en el repartiment realitzat per Correus pogueren recollir-la de manera presencial en els diferents edificis municipals preparats per a tal fi.
Aix mateix, el govern municipal recorda que, des del principi de la pandmia, s'han distribut equips de protecci entre els professionals que estan treballant en primera lnia.
Aquesta mesura se suma a moltes altres que estem posant en marxa des de l'Ajuntament de l'Alcora, conscients de la importncia de protegir la salut dels ciutadans i ajudar-los enfront de les conseqncies d'aquesta crisi sanitria, econmica i social, han destacat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana