l'Alcora: L'Alcora avana en el pla de mesures econmiques i socials per a mitigar l'impacte del covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195579_121303/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 26-05-2020
L'Alcora avana en el pla de mesures econmiques i socials per a mitigar l'impacte del covid-19

El Ple ha aprovat este dilluns una modificaci de crdit que possibilitar posar en marxa altres dues mesures incloses en Reiniciem l'Alcora: ajudes a la rehabilitaci i impuls del comer i l'hostaleria

L'Ajuntament continua avanant en el pla municipal per a la reactivaci de l'economia i la protecci social, Reiniciem l'Alcora.

Amb els vots a favor de PSOE i Ms lAlcora i labstenci del PP, el Ple ha aprovat hui una modificaci de crdit que possibilitar, entre altres assumptes, posar en marxa altres dos de les mesures incloses en el pla: ajudes a la rehabilitaci i suport al comer i l'hostaleria.

Per a l'impuls de la rehabilitaci, el consistori destinar una partida de 100.000 , aproximadament. Les ajudes es podran sollicitar per a realitzar diferents tipus de reformes en cases i comunitats de vens: obres per a millorar l'accessibilitat, reformes de cuines, substituci de banyeres per dutxes, projectes per a millorar l'eficincia energtica i rehabilitaci de faanes. Les obres les executaran empreses del municipi.

Pel que respecta a les mesures de suport a l'hostaleria i el comer local, el pla contempla un pressupost de 36.000 . La finalitat s secundar econmicament activitats i iniciatives que servisquen per tal dimpulsar aquests sectors.

Cal recordar que, en l'anterior Ple, es va aprovar una modificaci de crdit de 300.000 per a poder fer front a les mesures ms urgents del pla Reiniciem l'Alcora com sn les ajudes directes a autnoms, l'adquisici de material sanitari, les ajudes Renova el teu negoci i l'ampliaci de la partida d'ajudes econmiques individuals i del servei d'assistncia domiciliria.

Pas a pas, anem avanant en aquest important pla per tal de reactivar l'economia local i palliar els efectes del covid, la qual cosa s absolutament prioritria en aquests moments. Parallelament a la tramitaci de les corresponents modificacions de crdit, estem ultimant les bases de les diferents convocatries d'ajudes perqu els vens i venes puguen sollicitar-les com ms prompte millor, ha destacat l'alcalde, Samuel Falomir.

Tot el que cerques, a l'Alcora ho trobes Els millors productes, la millor atenci, els millors serveis, la millor oferta... Per qualitat, per varietat, per professionalitat Jo, ho tinc clarJo, compre a l'Alcora Ara ms que maicomer local L'Alcora, comer viu
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana