l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora espera l'autoritzaci de la CHJ per a netejar el llit del riu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195968_121637/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 16-07-2020
L'Ajuntament de l'Alcora espera l'autoritzaci de la CHJ per a netejar el llit del riu

Diversos mesos desprs d'haver realitzat la sollicitud, l'Ajuntament de l'Alcora segueix a l'espera de l'autoritzaci de la Confederacin Hidrogrfica del Jcar (CHJ) per a poder dur a terme tasques de neteja en el llit del riu, concretament, a l'entorn del paratge de la Font Nova.

D'una banda, el consistori pretn realitzar la neteja i desbrossament de diferents trams pels quals discorre la Ruta Natural del Patrimoni Industrial de l'Alcora, amb la finalitat de fer-los transitables. Es tracta de zones de gran inters patrimonial, per la qual cosa el seu condicionament servir per a fer encara ms atractiu l'itinerari de la ruta, han destacat fonts municipals.

Cal recordar que, amb la posada en marxa de la Ruta Natural del Patrimoni Industrial, s'ha generat un gran eix turstic que uneix el nucli urb (la Ruta Urbana del Patrimoni Industrial Cermic) amb l'embassament de l'Alcora, el paratge de Sant Vicent, Figueroles i la Foia. Al llarg del recorregut, a travs de panells, s'interpreta tota una srie d'elements naturals i de paisatge humanitzat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana