l'Alcora: L'Ajuntament de lAlcora millora l'eficincia energtica de l'enllumenat pblic en 5 sectors del municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195995_121658/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/7/195995_121658/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 22-07-2020
L'Ajuntament de lAlcora millora l'eficincia energtica de l'enllumenat pblic en 5 sectors del municipi

L'Ajuntament de l'Alcora ha concls un altre projecte destinat a millorar l'eficincia energtica de l'enllumenat pblic. L'actuaci, que ascendeix a 57.214,60 i est subvencionada al 50% pel Ivace, suposar un estalvi econmic anual en energia per a les arques municipals de 16.291,03 .

Continuem apostant per la renovaci de les lluminries del municipi, amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei i fomentar l'estalvi i l'eficincia energtica, han explicat l'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Promoci Econmica, Robert Tena.

Els treballs han consistit en la substituci de lluminries per altres de menor rendiment i la installaci de llums i equips de regulaci individuals en lluminries a mantindre en diversos sectors del municipi: Pas Valenci (carrer i passeig Font Nova i rotonda d'accs al carrer Pas Valenci), Avinguda Castell (campa de camions i carrer Xquer), Verge del Carme (carrer Federico Michavila Pas, Jardins de la Vila i carrer La Bassa), Mol Custodi (plaa Mol Custodi i carrers Vicente Mallol Moliner, Rcua Arriera i Xquer) i Baix la Vila (glorieta Santa Mara Rosa Molas).

S'han dut a terme, principalment, tres lnies d'actuaci. Les lluminries ms antigues, que es trobaven en pitjor estat i disposaven d'un menor rendiment, s'han substitut per noves lluminries completes tipus led. I pel que respecta a les lluminries que es trobaven en bon estat i disposaven d'un bon rendiment lumnic, s'han substitut els llums de VSAP per llums d'halogenurs metllics i s'han canviat els equips electromagntics existents per equips programables i regulables individuals, que reduiran el flux al 60% a les 23 hores.

Es tracta de contribuir a la millora del medi ambient i aconseguir un important estalvi econmic i de consum, han concls Falomir i Tena.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana