l'Alcora: L'Alcora suspendr el pagament de la taxa de terrasses durant 2021


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196076_121732/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 12-08-2020
L'Alcora suspendr el pagament de la taxa de terrasses durant 2021

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat que l'Ajuntament impulsar la modificaci de l'ordenana sobre la taxa de terrasses per a suspendre la seua aplicaci en 2021. D'aquesta manera, s'exonerar al sector de l'hostaleria del pagament de la taxa tamb durant l'any vinent.

El primer edil i la regidora de l'rea, Ana Huguet, han abordat aquest mat la mesura amb representants de l'Associaci d'Hostaleria i Turisme de l'Alcora (Hosturialc), que han valorat molt positivament aquesta decisi del Govern municipal.

L'objectiu de la mateixa s, segons apunten Falomir i Huguet, afavorir la recuperaci de l'hostaleria en la nostra localitat i contribuir a minimitzar el crebant econmic que ha provocat la pandmia de covid-19.

Cal recordar que, amb motiu de la crisi, l'Ajuntament de l'Alcora va decidir, a ms de procedir a la devoluci de la part proporcional de les taxes satisfetes pel temps en qu no es van poder prestar els serveis a conseqncia de l'estat d'alarma, suspendre el pagament de les taxes a terrasses durant la resta de l'any.

Aquesta s'uneix a altres iniciatives impulsades pel consistori alcor amb la finalitat de palliar els efectes del coronavirus. Entre altres, enumeren les facilitats que es van atorgar durant la desescalada per a l'ampliaci de les terrasses i reobertura dels establiments, la posada en marxa d'ajudes directes a autnoms, les ajudes Renova el teu negoci i l'ampliaci de les partides econmiques destinades a donar suport a l'hostaleria i el comer de la nostra localitat.

Mesures que redundaran en la reactivaci d'aquests sectors tan importants per a l'economia de l'Alcora, tal com afirma Falomir.

Un exemple de collaboraci de l'Ajuntament amb l'hostaleria s a travs de les rutes gastronmiques organitzades per Hosturialc. En aquests moments est en marxa la Ruta Gastronmica del Caragol, que se celebrar fins al prxim 6 de setembre.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana