l'Alcora: Falomir es reuneix amb agents econmics i socials per tal de dissenyar una estratgia de futur per a l'Alcora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196265_121909/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 15-09-2020
Falomir es reuneix amb agents econmics i socials per tal de dissenyar una estratgia de futur per a l'Alcora

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha programat una ronda de reunions amb agents econmics i socials amb la finalitat de treballar des de l'inici del curs poltic en L'Alcora del futur, un pla d'acci per als prxims 10 anys per damunt de personalismes i sigles poltiques.

La primera trobada l'ha tingut aquest mat amb el president de la Asociacin Espaola de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cermicos (Ascer), el alcorino Vicente Nomdedeu, a la qual tamb han assistit el regidor de Promoci Econmica, Robert Tena, i el secretari general de la patronal cermica, Alberto Echavarra.

A ms de realitzar una valoraci de la situaci actual, Ajuntament i Ascer s'han marcat com a objectiu traar un full de ruta conjunt per a l'impuls de mesures de suport a aquest sector estratgic per a l'economia i l'ocupaci de l'Alcora. D'aquesta manera, s'han emplaat a futures reunions per tal dacordar aquestes iniciatives.

El primer edil ha destacat que millorar la competitivitat, atraure inversions i afavorir la creaci d'ocupaci sn objectius prioritaris per al Govern municipal.

Entre les accions dutes a terme, Falomir ha indicat que enguany s'han posat en marxa bonificacions en l'IAE a les empreses de nova creaci i a les quals incrementen la contractaci indefinida en les seues plantilles.

Aix mateix, ha recordat que l'Ajuntament, amb la collaboraci de lIvace, ha destinat recentment 800.000 a projectes de modernitzaci i dotaci d'infraestructures en els polgons industrials la inversi ms alta realitzada des de l'Administraci per a millorar l'rea industrial de la nostra localitat, que ha servit per a donar soluci a problemes histrics.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana