l'Alcora: L'Alcora recuperar la piscina del paratge de Sant Vicent


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196320_121953/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 23-09-2020
L'Alcora recuperar la piscina del paratge de Sant Vicent

L'Ajuntament de l'Alcora sumar una nova actuaci en el seu objectiu de millorar i posar en valor el paratge de Sant Vicent. Es tracta de la recuperaci de la piscina, que porta aproximadament huit anys tancada.

Amb crrec al pressupost de 2021, el consistori dur a terme els corresponents treballs de condicionament, tant de la piscina com del seu entorn, amb la collocaci de gespa i altres elements perqu els vens puguen gaudir de la installaci el prxim estiu. Aix ho han explicat l'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Naturalesa, Ricardo Porcar.

Es tracta d'un dels compromisos del nostre programa de govern i l'any vinent ser una realitat, han subratllat.

Porcar ha recordat algunes de les actuacions de millora realitzades recentment al pulm verd de l'Alcora com sn les tasques de neteja intensiva, la creaci d'una rea tallafocs i la recuperaci de la zona d'acampada.

Cal recordar que el mes de febrer passat, la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergncia Climtica i Transici Ecolgica va remetre a l'Ajuntament la resoluci per la qual s'autoritzava de nou aquest espai.

El regidor ha avanat, a ms, que estem treballant en altres iniciatives que es duran a terme al paratge i que prompte podrem anunciar.

Portem ja un temps treballant en els pressupostos per al prxim any, pensant en aquells projectes que serviran per tal de millorar lAlcora i la qualitat de vida dels nostres vens i venes, ha manifestat l'alcalde
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana