l'Alcora: La Gurdia Civil localitza a un home de 83 anys que es trobava desaparegut


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196441_122060/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 13-10-2020
La Gurdia Civil localitza a un home de 83 anys que es trobava desaparegut

La persona desapareguda faltava del seu domicili des de les primeres hores del mat d'ahir dia 12, d'on havia eixit a passejar com tots els dies per la zona de l'ermita de Sant Vicent del terme municipal de Ll'Alcora.

La Gurdia Civil va iniciar un dispositiu, compost per patrulles de Atzeneta, Cabanes, Policia Local de Ll'Alcora, consorci provincial de bombers en uni de bombers voluntaris de Llucena.

Sobre les 18,00 hores un gurdia civil franc de servei pertanyent al Lloc de Ll'Alcora que s'havia unit a l'operatiu en assabentar-se de la desaparici i que a ms era coneixedor de la zona, localitze a la persona desapareguda grcies a les indicacions que havia rebut per part del coordinador del dispositiu, el mateix havia patit una caiguda per un barranc en una de les pistes de la zona de l'ermita, trobant-se aparentment ills, per desorientat i sense poder moure's a causa del colp patit.


Sent traslladat en llitera i posteriorment en ambulncia al Centre de Salut de Ll'Alcora on es recupere satisfactriament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana