l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora anuncia la creaci d'un punt d'assessorament LGTBI


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196611_122213/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 08-11-2020
L'Ajuntament de l'Alcora anuncia la creaci d'un punt d'assessorament LGTBI

L'Ajuntament de l'Alcora, a travs de l'rea de Poltiques Inclusives i Igualtat, posar en funcionament la setmana que ve un punt d'assessorament LGTBI.

Ats per l'Agent d'Igualtat de la localitat, el servei es dur a terme a les noves dependncies municipals, els dilluns i dimecres, de 9 a 13 hores. Les consultes seran confidencials i es realitzaran amb cita prvia, podent contactar a travs del telfon 627840949 o del correu electrnic oficinalgtbi@alcora.org.
Amb aquesta iniciativa, el consistori pretn oferir atenci i assessorament i ajudar a aquelles persones que poden estar patint episodis de LGTBIfobia i no saben on acudir, aix com donar visibilitat a la diversitat sexual, afectiva i de gnere.

La creaci d'aquest espai s un pas important per tal de continuar avanant en temes fonamentals com sn la llibertat, la igualtat i el respecte, ha manifestat la responsable municipal de Poltiques Inclusives i Igualtat, Tica Pons, destacant que qualsevol atemptat contra la llibertat i els drets de les persones LGTBI suposa una violaci dels Drets Humans.

La regidora ha posat en relleu que malauradament, sn moltes la persones que encara pateixen en el seu dia a dia assetjament, insults, agressions, etc. a causa de la seua orientaci sexual o identitat de gnere, la qual cosa s, senzillament, intolerable. Moltes persones, a ms, per vergonya, por, o altres motius, pateixen aquestes agressions en soledat, de manera silenciosa.

D'aquesta manera, per a Pons s necessari impulsar poltiques des de l'mbit municipal a favor de la diversitat sexual i la no discriminaci. En paraules de la regidora: Hem d'enarborar la bandera de la igualtat i treballar per construir entre totes i tots una ciutat ms justa i oberta, on totes les persones puguen conviure amb plenitud sense por de sentir-se discriminades per la seua condici sexual.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana