l'Alcora: L'Alcora augmenta les bonificacions en l'IAE per a afavorir la implantaci d'empreses i el treball estable


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196612_122214/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 06-11-2020
L'Alcora augmenta les bonificacions en l'IAE per a afavorir la implantaci d'empreses i el treball estable

L'Ajuntament de l'Alcora introduir en 2021 majors bonificacions en la quota de l'Impost sobre Activitats Econmiques (IAE). L'objectiu: contribuir a l'impuls econmic de la localitat, afavorint la implantaci de noves empreses i la creaci de llocs de treball. Aix ho ha manifestat l'alcalde, Samuel Falomir.

D'una banda, per inici d'activitat a la localitat, el consistori aplicar a les empreses una bonificaci de l'impost del 50%. Aquest incentiu del 50% es fixa per als 5 primers anys d'activitat, aix, ja no hi haur desglossament per anys, cal recordar que en l'actualitat la bonificaci en el quart any s del 20% i en el cinqu del 10%.
I per l'increment de la contractaci indefinida, l'Ajuntament ha augmentat els percentatges de les bonificacions. D'aquesta manera, les empreses que incrementen la seua plantilla fins a un 5% tindran una bonificaci del 30% en l'IAE, a aquelles que augmenten la seua plantilla fins al 10% se'ls aplicar una bonificaci del 35%, si l'augment s de fins al 15% la bonificaci ser de 45% i si incrementen la plantilla fins al 25% tindran una bonificaci del 50%.

A ms, Falomir ha explicat que l'Ajuntament establir un calendari fiscal ms flexible, ajornant el perode de pagament de l'IAE fins a l'ltim trimestre de 2021, que s el mxim que permet la llei. Es tracta d'una demanda que ens va traslladar la patronal cermica ASCER en l'ltima reuni que vam mantindre el passat mes de setembre ha indicat el primer edil.

Millorar la competitivitat, atraure inversions i afavorir la creaci d'ocupaci sn objectius prioritaris per al Govern municipal. En aquest sentit, lalcalde ha recordat que l'Ajuntament, amb la collaboraci de lIvace, ha destinat recentment 800.000 a projectes de modernitzaci i dotaci d'infraestructures en els polgons industrials la inversi ms alta realitzada des de l'administraci per tal de millorar l'rea industrial de la nostra localitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana