l'Alcora: Nova zona infantil i millora del passeig contigu, projecte guanyador dels pressupostos participatius de l'Alcora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196613_122215/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 05-11-2020
Nova zona infantil i millora del passeig contigu, projecte guanyador dels pressupostos participatius de l'Alcora

L'Ajuntament de l'Alcora ha donat a conixer el projecte guanyador dels pressupostos participatius 2020. Es tracta de la creaci d'una nova zona infantil a l'entrada de la localitat, enfront de l'edifici de protecci civil i l'IES Ximn dUrrea. Una actuaci que inclou tamb la millora i tancat del passeig contigu, que guanyar aix en seguretat.

Aquest projecte, que s'inclour en els comptes municipals de 2021 amb una partida pressupostria de 70.000 , ha aconseguit un ampli suport dels vens que han votat a travs de la pgina web de l'Ajuntament.

El resultat de les votacions ha sigut el segent: nova zona verda i millora del passeig (49% dels vots), rehabilitaci de la Torre del Reps (17%), construcci de pistes de pdel (12%), installaci d'aparells de gimnstica per a persones majors al parc Germanes Ferrer Bou (10%) i renovaci de les escales del carrer Azulejera (8%).

A ms, alguns participants han optat per indicar altres iniciatives alternatives als 5 projectes proposats.

Des del Govern municipal han agrat la implicaci dels vens i venes en els pressupostos participatius, tal com resa el seu eslgan, l'Alcora la fem entre tots, han destacat.

Cal recordar que el projecte guanyador dels anteriors pressupostos participatius va ser la creaci d'una zona verda a l'avinguda Corts Valencianes, que va obtindre el 40% dels vots. Un projecte que s'ha adjudicat recentment i que en unes setmanes comenar a materialitzar-se.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana