l'Alcora: El PP demana al PSOE coordinaci amb *Sanitat per a evitar alarmar amb falsos brots a l'Alcora


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 12-11-2020
 

El Grup Municipal del Partit Popular a l'Alcora ha reclamat a l'alcalde de la localitat, el socialista Samuel *Falomir, major coordinaci amb la Conselleria de *Sanitat desprs que el propi alcalde negara ahir l'existncia d'un brot que la Generalitat havia confirmat en els centres educatius del municipi.

"Estem davant una clara demostraci de descoordinaci que s lesiva per al nostre municipi". "Si existeix un control sobre els casos, entenem que ha d'haver-hi una comunicaci directa amb el consistori, que s l'administraci ms prxima als vens". No obstant aix, assenyala Vicente Mateo, portaveu del PP a l'Alcora, "ahir vam veure pblicament com no existeix tal comunicaci i que cada administraci actua per lliure".

El resultat, tal com ha assenyalat el regidor del PP, "l'est pagant l'Alcora, que ahir va patir un sobresalt quan la Conselleria de *Sanitat va alertar d'un brot amb 15 contagis en un centre educatiu de la localitat". Una informaci que hores ms tard l'alcalde desmentia en xarxes socials i qestionava la veracitat de les dades oferides per la Generalitat Valenciana.

Des del PP, "preguem que s'acaren les dades que el Consell facilita i, sobretot, que es comuniquen amb l'ajuntament". "Entenem que Samuel *Falomir, alcalde de l'Alcora, hauria d'exigir-ho tamb a la Conselleria de *Sanitat, perqu flac favor li fem als nostres vens alarmant amb un brot en un centre educatiu que desprs l'alcalde desmenteix".

s fonamental, ha postillat Mateo, "que existisca aquesta coordinaci per a evitar espantar al municipi i a centenars de famlies que ahir es van mobilitzar davant l'anunci fet per la Conselleria de *Sanitat". "La posada en com de les dades, la comunicaci i la informaci haurien de ser prioritries. Mximament si tenim en compte que s la Conselleria del PSOE la que informa i a l'Alcora s un alcalde del PSOE el que governa. No podem espantar als vens amb dades que no sn reals", ha concls el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana