l'Alcora: L'Alcora crea una taula de treball per coordinar les accions socials dajuda als vens ms vulnerables


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196801_122376/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 29-11-2020
L'Alcora crea una taula de treball per coordinar les accions socials dajuda als vens ms vulnerables

L'rea de Serveis Socials de l'Ajuntament, conjuntament amb Creu Roja i Critas, ha posat en marxa la Taula de Cooperaci Social de l'Alcora.

L'objectiu principal de la iniciativa s crear un espai de treball per tal de coordinar i fer ms efectives les actuacions dirigides a ajudar i donar resposta a les necessitats econmiques i socials de les famlies ms vulnerables.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha posat el focus en la necessitat especialment tenint en compte l'actual conjuntura d'estrnyer la collaboraci per tal de sumar esforos i desenvolupar accions que ajuden a mitigar les conseqncies de la crisi del coronavirus.

Falomir ha recordat que la creaci d'aquesta taula de treball s una de les mesures incloses dins del Pla d'Impuls Econmic i Social de l'Alcora per a 2021. Tamb ho s, tal i com ha explicat lalcalde, l'increment en un 25% de les ajudes econmiques individuals respecte a les atorgades durant 2020. Es tracta de prestacions orientades a fer efectiu el dret a la protecci social en situacions de vulnerabilitat, en les quals les persones manquen dels mitjans per cobrir les seues necessitats bsiques.

s important que les ajudes s'atorguen d'una manera efica i eficient, evitant duplicitats i garantint un repartiment equilibrat i equitatiu, ha manifestat.

Per finalitzar, l'alcalde ha informat que la Taula es reunir de manera peridica per continuar treballant conjuntament de manera coordinada i consensuada i compartint informaci per tal de planificar les futures accions en matria social.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana