l'Alcora: L'Alcora redueix a 18 dies el perode mitj de pagament a provedors en el tercer trimestre de l'any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197010_122548/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 28-12-2020
L'Alcora redueix a 18 dies el perode mitj de pagament a provedors en el tercer trimestre de l'any

L'Ajuntament de l'Alcora ha situat el perode mitj de pagament a provedors a 18 dies durant el tercer trimestre de l'any, registrant un descens de 8 dies respecte al trimestre anterior.

El regidor d'Hisenda, Robert Tena, ha recordat que en el primer trimestre el perode mitj de pagament va ser de 31 dies i en el segon de 26.

Tena ha destacat el treball que s'est realitzant per agilitar els terminis i, d'aquesta manera, poder complir amb la major celeritat possible amb els provedors que presten els seus serveis al consistori. Una cosa especialment rellevant enguany, a causa de la crisi del coronavirus.

En aquest sentit, ha explicat que, des del comenament de la crisi, l'Ajuntament ha realitzat un significatiu esfor per tal de palliar les conseqncies socials i econmiques que ha provocat la pandmia del covid-19.

D'altra banda, el responsable municipal d'Hisenda ha manifestat que el consistori ha treballat en aquest any 2020 amb 138 empreses/autnoms alcorins.

Tot suma i s important per a ajudar a mantindre l'activitat i els llocs de treball en la nostra localitat, ha indicat.

Entre les iniciatives impulsades per l'Ajuntament amb aquesta finalitat, Tena ha destacat les ajudes directes a autnoms i altres subvencions destinades a estimular l'economia local.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana