l'Alcora: L'Ajuntament installa aparcabicicletes i treballa perqu el carril bici arribe fins a l'Alcora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197222_122721/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 28-01-2021
L'Ajuntament installa aparcabicicletes i treballa perqu el carril bici arribe fins a l'Alcora

L'Ajuntament de l'Alcora ha installat aparcaments per a bicicletes en diferents punts de la localitat. En concret, s'han situat en zones prximes a edificis municipals i centres de secundria.

Tal com han explicat l'alcalde, Samuel *Falomir, i el regidor de Mobilitat, Ricardo *Porcar, l'objectiu del consistori s promoure i facilitar l's de la bicicleta com a mitj de transport saludable, assequible i sostenible.

En aqueixa lnia, *Falomir i *Porcar han assenyalat com un altre projecte destacat l'ampliaci del carril bici que ve de Castell perqu arribe fins a l'Alcora.

Per a poder materialitzar-ho, estem treballant conjuntament amb la Conselleria i, a ms, l'alcalde ha avanat que ser un dels projectes que l'Ajuntament presentar als fons europeus.

*Falomir ha recordat que el consistori est treballant en el disseny d'una estratgia dirigida a la planificaci i gesti de projectes susceptibles de captar aquestes subvencions procedents de la UE.

Mostra de la importncia que el consistori confereix a aquesta matria s la creaci d'una regidoria de Projectes Europeus, que assumeix el regidor d'Hisenda i Promoci Econmica, Robert Tena.

L'objectiu prioritari s maximitzar el nombre de projectes que permeten obrir l'Alcora cap al futur i la modernitat a travs d'un enfocament sostenible.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana