l'Alcora: L'Alcora crea una taula de treball amb Ascer i Anffecc per coordinar accions en benefici del sector cermic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197388_122857/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 14-02-2021
L'Alcora crea una taula de treball amb Ascer i Anffecc per coordinar accions en benefici del sector cermic

La setmana que ve arrancar la taula de treball acordada per l'Ajuntament de l'Alcora i les patronals Ascer i Anffecc. Es tracta d'una de les mesures acordades en la reuni mantinguda aquest mat de manera telemtica entre el consistori i el clster cermic amb la finalitat de coordinar accions en favor del sector.

Com explica l'alcalde, Samuel Falomir, un dels principals objectius de la iniciativa, en la qual tamb participaran tcnics municipals, s agilitzar els projectes pendents d'aprovaci, per a aix, farem un seguiment dels expedients, tant dels de l'Ajuntament, com d'aquells els permisos dels quals depenen d'altres administracions.
Falomir comparteix la preocupaci de les empreses per la falta d'agilitat en la tramitaci de llicncies per part de la Conselleria, per la qual cosa reclamarem conjuntament a l'administraci autonmica un canvi en el sistema perqu puguen gestionar-se amb major celeritat.
L'alcalde ha recordat que l'Ajuntament ha anunciat aquesta setmana la reducci a la meitat dels terminis administratius de tramitaci de permisos per a ampliacions i implantaci de noves empreses amb el propsit d afavorir des del consistori la posada en marxa de projectes rellevants per al nostre municipi, la indstriai, en definitiva, per a l'economia local i la generaci de llocs de treball.
Aix mateix, en la trobada telemtica s'ha posat sobre la taula la necessitat que la Generalitat Valenciana accepte les allegacions que ha realitzat l'Ajuntament al PAT per considerar que atempta contra els interessos generals del nostre municipi, limitant el creixement industrial.
El Pla d'Acci Territorial hauria de tindre en compte el nostre Pla General Estructural en tramitaci i contemplar la possibilitat de classificar sl urbanitzable d's industrial per tal de millorar la qualitat dels sls urbans industrials i mantindre a l'Alcora com un dels principals clsters de la indstria cermica, ha manifestat el primer edil.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana