l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora continua amb l'adequaci i millora de camins


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197389_122858/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 11-02-2021
L'Ajuntament de l'Alcora continua amb l'adequaci i millora de camins

L'Ajuntament de l'Alcora continua amb l'adequaci i millora dels camins rurals de la localitat. Segons ha informat el regidor d'Urbanisme, Julin Tena, en les prximes setmanes es procedir a arreglar els segents camins: la Ferrisa, Aixart, Mas del Moro, Santo Toms de Aquino, Torremundo, cam vell de Mor, cam de darrere de Sant Vicent, cam dAncorna a Secoln i els dos camins del Mas dels Coixos.

Tena ha manifestat que aquestes obres es desenvoluparan a travs del contracte de manteniment de l'Ajuntament. Cal recordar que el consistori compta des de 2019 amb aquest servei per a la conservaci, manteniment i reparaci de carrers i camins, que permet donar una resposta ms rpida a la ciutadania per tal de solucionar aquest tipus d'incidncies.

Tamb s'actuar, en breu, en els camins Mol del Comte dAranda i Guisarelos, tal com ha indicat el regidor.

Amb la realitzaci d'aquestes intervencions continuem avanant per a aconseguir que els nostres camins estiguen transitables i satisfer les necessitats dels vens i venes, ha destacat Tena.

El responsable municipal d'Urbanisme ha recordat que l'Ajuntament ha adquirit una mquina per tal dagilitzar i abaratir la realitzaci d'aquesta mena de labors: desbrossament, neteja de camins, etc. La previsi s que la setmana que ve ja estiga en el consistori.

Som conscients de la importncia de mantindre els nostres camins rurals en les millors condicions i per aix estem plenament decidits a invertir en ells, ha concls.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana