l'Alcora: L'Alcora reduir a la meitat els terminis de tramitaci de permisos per a ampliacions i implantaci de noves empreses


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197390_122859/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/2/197390_122859/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 09-02-2021
L'Alcora reduir a la meitat els terminis de tramitaci de permisos per a ampliacions i implantaci de noves empreses

L'Ajuntament de l'Alcora s'ha marcat un important objectiu: reduir a la meitat el temps per a tramitar llicncies d'obres destinades a l'ampliaci d'empreses o la implantaci de noves.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha anunciat hui aquesta nova mesura dirigida a agilitzar el procs per a l'obtenci dels permisos i, d'aquesta manera, afavorir des del consistori la posada en marxa de projectes rellevants per al nostre municipi, la indstriai, en definitiva, per a l'economia local.

Falomir ha destacat el comproms del Govern municipal per promoure un clima favorable per a la inversi i l'obertura d'empreses. En aquest sentit, ha recordat que entre 2019 i 2020 les empreses cermiques van invertir a l'Alcora 85 milions d'euros, una xifra molt elevada que resulta de la suma de destacades actuacions: implantaci de noves signatures, projectes d'ampliacions, remodelacions i millores en infraestructures.

En aquest esfor per crixer, l'Ajuntament est al seu costat, oferint-los -tal com ha manifestat l'alcalde- totes les facilitats possibles a l'hora de tramitar les llicncies, una cosa fonamental perqu puguen desenvolupar els seus projectes amb la mxima celeritat.

El primer edil ha subratllat l'esfor i l'aposta de les empreses per la innovaci i el creixement i ha posat en valor les poltiques proactives del consistori per generar confiana, atraure inversions, estimular el creixement econmic i la creaci de llocs de treball a la nostra localitat.

Entre les accions ms recents, Falomir ha assenyalat que s'ha realitzat la inversi municipal ms elevada en la millora i modernitzaci dels polgons industrials, s'han aprovat els majors incentius fiscals per a l'atracci d'empreses i la creaci d'ocupaci indefinida i s'ha desbloquejat el projecte del PAI industrial Cam Santa, que comenar a executar-se enguany i constituir una nova zona de desenvolupament industrial.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana