l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora sollicitar fons europeus per a la modernitzaci dels polgons industrials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197492_122939/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 19-02-2021
L'Ajuntament de l'Alcora sollicitar fons europeus per a la modernitzaci dels polgons industrials

Aquest mat ha tingut lloc la primera reuni de la taula de treball pel sector cermic de la qual formen part l'Ajuntament de l'Alcora i les patronals Ascer i Anffecc.

En la trobada, celebrat de manera telemtica, s'ha realitzat una anlisi de la situaci del sector i s'ha assenyalat la necessitat d'agilitar els trmits administratius perqu les empreses puguen posar en marxa els seus projectes. En aquest sentit, l'alcalde, Samuel *Falomir, ha manifestat que treballarem perqu totes les administracions siguem ms resolutives en la tramitaci dels permisos. Per a aix, realitzarem un seguiment dels expedients, tant dels del consistori, com d'aquells els permisos dels quals depenen d'altres administracions.

D'altra banda, l'Ajuntament s'ha comproms a sollicitar fons europeus per a la modernitzaci dels polgons industrials, sobretot per a millorar aspectes tan importants com l'accessibilitat o la seguretat, entre altres, ha indicat *Falomir.

Un altre dels temes abordats en la reuni ha sigut la preocupaci compartida pel Pla d'Acci Territorial. Aix, tant consistori com patronals han reiterat la necessitat que la Generalitat Valenciana accepte les allegacions que ha realitzat l'Ajuntament. En paraules de l'alcalde: Aquest document deixa a l'Alcora sense possibilitat de crixer industrialment, per aix hem presentat allegacions sobre aquest tema, mostrant la disconformitat de l'Ajuntament a aquesta proposta. Espere que en la prxima publicaci del pla vegem satisfetes les nostres previsions de creixement tal com aprovem el ple municipal a l'agost de 2019 per unanimitat. Que ning dubte que defensar sempre els interessos de l'Alcora i el seu futur.

*Falomir ha finalitzat subratllant la importncia de treballar bra a bra amb les nostres empreses. I s que som molt conscients que, com a motor econmic, els seus problemes sn problemes per al nostre municipi, i els seus xits sn beneficiosos per a la nostra localitat i vens.

Una de les iniciatives posades en marxa s la taula de treball que hui ha iniciat la seua marxa amb la qual tractarem d'ajudar a la indstria cermica en tot el que siga a les nostres mans.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana