l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora remodelar el parc Jardins de la Vila


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197581_123006/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 02-03-2021
L'Ajuntament de l'Alcora remodelar el parc Jardins de la Vila

L'Ajuntament de l'Alcora escometr enguany previsiblement a principis d'estiu- una remodelaci del parc Jardins de la Vila, situat enfront de l'Ajuntament.

Aix ho han anunciat l'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Parcs i Jardins, M ngeles Ibez, assenyalant que es realitzar una inversi de 130.000 euros, aproximadament.
Aquesta installaci, d's pblic, s'escalona al llarg de tres plataformes a diferents nivells. Compta amb una esplanada enjardinada sense pavimentar en el nivell superior amb jocs infantils, una altra zona d'utilitzaci esportiva i de jocs infantils, en el nivell intermedi, i una esplanada sense pavimentar, en el nivell inferior, amb arbratge. La connexi entre els diferents nivells es realitza mitjanant nuclis d'escales.
En l'actualitat, les installacions, especialment les plataformes superior i intermdia, requereixen d'una completa intervenci de manteniment, de reparaci, de remodelaci i d'un nou equipament per a completar l'oferta de jocs.
Aix, es duran a terme treballs de neteja i manteniment general de les installacions, es renovar per complet la zona de jocs de la plataforma intermdia, es millorar la seguretat i es netejaran i regularitzaran les eixides d'aiges pluvials per tal devitar acumulacions d'aigua.
Entre altres actuacions, es procedir a la retirada d'arbustos i de capa vegetal, s'ampliar la superfcie transitable, s'installaran baranes amb altura de seguretat, es collocaran cartells d's i prohibicions, es completaran zones de jardineria amb terra artificial, etc.
Falomir ha destacat que la millora d'aquest parc s una actuaci molt demandada pels vens i venes de la localitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana