l'Alcora: La Vall d'Uix i l'Alcora signaran un conveni de collaboraci i promoci turstica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197826_123216/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197826_123216/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 22-04-2021
La Vall d'Uix i l'Alcora signaran un conveni de collaboraci i promoci turstica

L'alcaldessa de la Vall d'Uix, Tania Baos, i l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, han mantingut una reuni de treball per a abordar la collaboraci en els mbits turstic, industrial i empresarial, amb l'objectiu de sumar esforos i crear sinergies positives per a tots dos municipis per tamb per a la provncia de Castell.

No podem tindre una mirada localista sin global, teixint estratgies comunes que facen que impulsen l'economia i l'ocupaci en el nostre territori, ha indicat Baos. En aquest sentit, cal destacar que Falomir s tamb president del Pacte Territorial per l's dels Municipis de la Cermica i Baos s presidenta del Pacte Territorial per l'Ocupaci de la Plana Baixa.

Falomir ha valorat la trobada amb l'alcaldessa com molt productiu i ha destacat la importncia de treballar bra a bra, creant sinergies i sumant accions en benefici dels vens i venes de la Vall d'Uix i l'Alcora. En aquest sentit, ha afirmat que des de l'Ajuntament de l'Alcora estem bolcats en impuls industrial i turstic del nostre municipi, amb la finalitat d'estimular l'economia local

Un dels acords ha sigut l'articulaci d'un conveni de collaboraci turstica que vincule els Coves de Sant Josep de la Vall d'Uix amb la Real Fbrica del Comte d'Aranda de l'Alcora. Baos ha destacat que sn experincies complementries i compatibles, que podem potenciar per a promocionar-nos mtuament i tamb conjuntament.

Sobre aquest tema, Falomir ha incidit en qu en aquests ltims anys, estem treballant perqu la Real Fbrica del Comte d'Aranda siga tot un referent turstic de la provncia com ja ho sn els Coves de Sant Josep de la Vall, en aquest sentit, l'alcalde *alcorino ha posat en valor la gran faena realitzada per Baos i el seu equip.

Aquest conveni recollir pautes per a l'intercanvi d'informaci, aix com per a realitzar paquets turstics conjunts que facen que hi haja un flux de turistes entre tots dos municipis, sumant el potencial de dos destins que tenen potencial i que comparteixen pblic objectiu i nnxol de mercat, ha assenyalat l'alcaldessa de la Vall d'Uix.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana