l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora realitza millores al parc Guitarrista Trrega


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197827_123217/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 20-04-2021
L'Ajuntament de l'Alcora realitza millores al parc Guitarrista Trrega

L'Ajuntament de l'Alcora est desenvolupant un projecte de millora al parc situat al carrer Guitarrista Trrega. Aquest mat, l'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Parcs i Jardins, M ngeles Ibez, han realitzat una visita a les obres.
L'actuaci consisteix, principalment, en la pavimentaci de la zona, que s'est executant amb formig imprs per a exteriors de 10 centmetres de grossria.
Estem bolcats en els nostres parcs i jardins amb un ambicis pla que contempla tant la creaci de nous espais verds i d'esplai com la millora dels existents.
Sobre aquest tema, els responsables municipals han recordat que enguany es millorar 7.500 m de parcs i zones verdes amb una inversi histrica per a aquest fi de 700.000 euros, aproximadament.
Entre altres enclavaments, s'actuar als Jardins de la Vila, la urbanitzaci el Pant, la carretera Llucena, el carrer Tinent General Federico Michavila i el paratge de Sant Vicent.
A ms, en aquests moments estan en marxa els projectes per a la creaci de dues noves zones verdes, al carrer Cam Nord i a l'avinguda Corts Valencianes.
L'objectiu del primer s convertir l'actual solar en un espai pblic per al descans i gaudi dels vens, a ms de solucionar els problemes d'humitats i brutcia a les edificacions confrontants. I amb el segon s'oferir a la poblaci una zona de descans i esbarjo totalment accessible.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana