l'Alcora: L'Alcora celebrar les Festes del Crist del 21 al 29 d'agost


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197831_123221/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 19-04-2021
L'Alcora celebrar les Festes del Crist del 21 al 29 d'agost

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, i la regidora de l'rea, Vanesa Periz, han anunciat que enguany la localitat s que celebrar les seues festes majors. Aix s, es duran a terme amb una duraci reduda i una programaci adaptada a la situaci epidemiolgica, amb les mesures que marquen les autoritats sanitries. D'aquesta manera, tal com han informat els munceps, les Festes en honor al Santssim Crist del Calvari 2021 tindran lloc del 21 al 29 d'agost.

Falomir i Periz s'han reunit al despatx d'alcaldia amb el Cronista Oficial de la Vila, Jos Manuel Puchol, per a encarregar-li, un any ms, la coordinaci del Llibre de Festes. Cal ressaltar que Puchol porta coordinant setze edicions d'aquest valorat llibre, ms esperat enguany si cap, ja que en 2020 no es va realitzar, en haver-se cancellat les celebracions.

El primer edil i la regidira han alabat el gran treball del cronista al capdavant d'aquest projecte, una iniciativa que, a ms s solidria, ja que la quantia recaptada per l'adquisici del Llibre de Festes de l'Alcora s'entrega ntegrament a Critas.

Les festes comenaran el dissabte 21 d'agost, amb el tradicional preg, entre altres actes, i finalitzaran el diumenge 29 d'agost, dia gran per a la localitat, en el qual se celebrar la festivitat del Crist.

Al llarg de la setmana es duran a terme actes de molt diferent ndole: culturals, esportius, ldics, infantils, per a la tercera edat, etc. Els actes taurins es realitzaran en plaa porttil, del 25 al 28 d'agost. Si b encara no s'ha acabat de definir la programaci, la previsi s que s'exhibiran al voltant de 9 bous, entre els patrocinats per les penyes i l'Ajuntament, segons ha explicat la regidora de Festes.

Una altra de les novetats s que enguany no hi haur Cort d'Honor, la reina i dames tornaran en l'edici de les festes de 2022, ja que s'espera que puguen celebrar-se amb normalitat, en el seu format habitual.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana