l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora avana en la seua estratgia per a captar fons europeus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197887_123271/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 05-05-2021
L'Ajuntament de l'Alcora avana en la seua estratgia per a captar fons europeus

L'Alcora continua avanant en la seua estratgia dirigida a aconseguir fons europeus. Desprs d'haver-se celebrat diferents reunions amb representants dels tres grups poltics de l'Ajuntament i amb tcnics municipals, durant aquest mes de maig es duran a terme altres tres taules de treball, amb representants empresarials del sector cermic, representants del sector serveis i associacions locals de diferents mbits; cultural, social, esportiu, etc.

L'objectiu d'aquestes trobades, tal com explica el regidor de Projectes Europeus, Robert Tena, s l'elaboraci del Pla Urb d'Actuaci Municipal (PUAM), document estratgic que es presentar a les diferents lnies de subvencions dels fons europeus.

Tena ha destacat que la finalitat de les taules de treball s consensuar actuacions prioritries i treballar de manera coordinada per tal de sumar propostes i maximitzar el nombre de projectes que permeten a l'Alcora crixer a travs d'aquest finanament provinent de la Uni Europea.

Amb aquesta iniciativa, el consistori persegueix impulsar projectes com la Casa de la Cultura, continuar avanant en la recuperaci de la Reial Fbrica i en la modernitzaci de la zona industrial, dur a terme una renovaci urbana i de serveis en diferents barris, posar en marxa l'autobs urb, implantar una estructura de ciutat intelligent amb el model Smart City, sumar quilmetres de carril bici, continuar potenciant i millorant les sendes i paratges naturals, entre molts altres projectes.

Tots ells s'emmarquen en el pla L'Alcora 2021-2030, ideat per a transformar la localitat durant la dcada vinent.

Cal destacar que s la primera vegada que la capital de l'Alcalatn prepara una estratgia europea d'aquesta envergadura: L'Alcora no pot perdre el tren d'aquestes convocatries d'ajudes tan importants i, per a aix, s necessari planificar b els passos a seguir juntament amb l'empresa que gestiona aquest tema, ha concls el regidor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana