l'Alcora: El Pacte Territorial per l'Ocupaci dels Municipis Cermics inicia la segona fase de la Llanadora en la seu de L'Alcora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197937_123319/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 12-05-2021
El Pacte Territorial per l'Ocupaci dels Municipis Cermics inicia la segona fase de la Llanadora en la seu de L'Alcora

El Pacte Territorial per l'Ocupaci dels Municipis Cermics ha celebrat l'acte de presentaci de la nova "Llanadora de Formaci, Ocupabilitat i Emprenedoria" en la seu de L'Alcora, un projecte que busca afavorir la inserci laboral de les persones desocupades a travs de la formaci. A ms, s totalment gratut per als participants, ja que la seua inversi procedeix d'una subvenci de LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social i forma part de la iniciativa "Avalem Territori".

Aquesta primera jornada ha comptat amb la presncia del president del Pacte, Samuel Falomir i la segona tinent d'alcalde, Vanessa Periz, que han donat la benvinguda a l'alumnat. Aix mateix, els deu participants tamb han tingut el seu primer contacte amb la formadora i l'orientadora laboral en aquest acte que s'ha desenvolupat en el Casal Jove. De la mateixa manera, durant aquesta setmana se celebraran els actes de presentaci de la resta de seus que conformen la Llanadora. El dijous 13 tindr lloc la presentaci del grup de Borriana i el divendres 14 comenar el nou grup especialitzat en disseny. A ms, l'alumnat de la seu installada en l'Associaci Asperger de Castell ja ha iniciat les classes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana