l'Alcora: El Museu de Cermica de l'Alcora tanca a l'estiu per obres


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198141_123494/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 12-06-2021
El Museu de Cermica de l'Alcora tanca a l'estiu per obres

Durant els prxims 2 mesos, el Museu de Cermica de l'Alcora romandr tancat per obres de manteniment que afecten principalment l'estanquitat de la coberta de teula de l'edifici fundacional.

Amb aquestes obres es pretn millorar les condicions de conservaci de les colleccions exposades i afavorir tamb les condicions de les visites.
Les obres han suposat el tancament total de la planta baixa i el buidatge preventiu de la sala fundacional de la 2a planta, que alberga la collecci de terrisseria i part de la collecci de cermica contempornia.

Al mateix temps, l'equip tcnic del Museu aprofitar per a realitzar una actualitzaci de l'exposici permanent de cermica contempornia que, prcticament, no ha tingut modificacions des de la inauguraci de l'ampliaci en 2012. Aix, s'incorporaran al recorregut expositiu algunes de les obres ingressades en els ltims anys, procedents del Concurs Internacional de Cermica que l'Alcora organitza des de 1981, i que en 2020 va celebrar la seua 40a edici.

Est previst que les obres acaben a la fi d'agost. Posteriorment es realitzar el nou muntatge expositiu i es reobrir al pblic al llarg del mes de setembre.
Mentrestant, la Nau Forns de la Reial Fbrica est oberta al pblic de manera habitual des de l'1 de maig, i la Nau BIC, tamb a la Reial Fbrica, acull durant l'estiu 3 exposicions temporals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana