l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora contracta dues persones a travs del programa Emcorp i el Pla d'Ocupaci de la Diputaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198400_123725/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 23-07-2021
L'Ajuntament de l'Alcora contracta dues persones a travs del programa Emcorp i el Pla d'Ocupaci de la Diputaci

L'Ajuntament de l'Alcora s'ha acollit al programa EMCORP 2021 de la Generalitat Valenciana, amb el qual es persegueix incentivar l'ocupaci local. L'objectiu del pla s ocupar per un perode de 7 mesos a persones desocupades que pertanyen a collectius vulnerables en la realitzaci d'obres o serveis. En aquest cas en particular, s'ha contractat una persona per a donar cobertura a les necessitats de refor del departament d'informtica del consistori, des de juny fins a desembre.

D'altra banda, l'Alcora participa en el Pla d'Ocupaci 2021 de la Diputaci de Castell, que t com a finalitat la concessi de subvencions als Ajuntaments de la provncia per a promoure l'ocupaci en el territori mitjanant la contractaci de persones desocupades inscrites en Labora. Amb els fons transferits, el consistori ha contractat una persona durant 3 mesos, de juliol a setembre, per a reforar el personal del Museu de Cermica.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha animat a les persones contractades a aprofitar al mxim aquest perode laboral i a adquirir coneixements nous: Esperem que aquest perode siga molt productiu i servisca per tal daugmentar les seues possibilitats d'incorporar-se al mercat laboral.

Falomir ha recordat que aquestes iniciatives sn possibles grcies al Servei Valenci d'Ocupaci i Formaci - Labora i a la Diputaci de Castell, i tamb compten amb la collaboraci de lAjuntament.

Per la seua part, el regidor de Promoci Econmica, Robert Tena, ha agrat l'inters dels participants a formar part d'aquests programes d'ocupaci amb els quals es beneficia el nostre Ajuntament i la nostra localitat, i que, al mateix temps, permet a les persones contractades adquirir experincia, ampliar currculum i guanyar recorregut professional.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana